Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Rooney: Το λαμπρό μέλλον για τη United

Ο Wayne Rooney πιστεύει ότι αυτός είναι ένας "συναρπαστικό χρόνος" που βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να λείπει έξω στο Champions League.

Ο Louis van Gaal προστάζει στους άνδρες του να κατευθυνθούν προς το
τελευταίο Σαββατοκύριακο της πέμπτης σεζόν στην Barclays Premier League έχοντας περάσει μέχρι την ευκαιρία να σφετεριστεί την τέταρτη θέση για την Μάντσεστερ Σίτι στις 17-5-2016.

Τα  3-2 μεσοβδόμαδα υπάρχει απώλεια σε Γουέστ Χαμ σημαίνει ότι οι κόκκινοι διάβολοι είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν Bournemouth στο Old Trafford την Κυριακή και τους γειτονικούς αντιπάλους της πόλης που νίκησαν στο Swansea.

Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό μια που αφήνει ο αρχηγός Ρούνεϊ σε θέση να εκτιμήσει με ακρίβεια μιας εκστρατείας για τον σύλλογο, ειδικά μετα τον τελικό του Κυπέλλου εναντίον Crystal Palace παρακάτω επόμενο Σαββατοκύριακο.


Τα λόγια του Rooney: Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από όπου θα τερματιστεί στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να κρίνουμε σωστά πόσο καλή είναι μια εκστρατεία που έχει γίνει, αλλά ελπίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε την Κυριακή το απόγευμα για να μας εγγυηθεί μια θέση στην τετράδα, με το FΙΝAL Cup τελική ακόμα να έρθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου